Ik ben Kim - a.k.a De Alchemista

Ik ben een witchy woman, koffieliefhebber, professioneel hondenknuffelaar, feministe, verzamelaar van tattoeages en een fervent gelover in de kracht en magie van geur + een voedende spirituele routine creëren. 

Voor mij is een leven vol spiritualiteit en magie het mooiste wat er is. Leven met de cyclus van de maan, mediteren met het universum en mijn dromen manifesteren. Ik doe dit door intuïtief leven en een spirituele routine te combineren. 

In 2015 begon ik met mijn hoekje op het internet te claimen met een blog over hekserij en spiritualiteit, wat ik later uitbreidde met workshops en tarot readings. In alle mooie gesprekken die ik heb mogen voeren met allerlei mensen, dankzij deze blog, kwam één onderwerp steeds naar boven. Wel meer spiritualiteit willen, maar niet weten hoe. Niet weten waar te beginnen.

Ik geloof in de kracht van een spirituele routine creëren. Simple and sweet. 
Magie toelaten in je leven totdat het net zo natuurlijk is als ademhalen. 

Deze overtuiging in combinatie met mijn liefde voor kruiden, geuren + mooie dingen heeft geleid tot De Alchemista. Met de producten wil ik jou helpen die spirituele routine te creëren. Om ritueel en intuïtie in je leven te brengen zodat elke dag een dag vol magie kan zijn. Ik wil je laten zien dat je niet hoeft te wachten totdat je het perfecte leven hebt voordat je aan de slag kan met jouw spiritualiteit, maar dat je nu kan beginnen.

En ik wil je laten zien dat het niets raars is om een heks te zijn (alhoewel je hier natuurlijk ook meer dan welkom bent als je geen heks bent!). Hekserij hoeft niet stoffig te zijn of elitair. Hekserij is niet moeilijk of geheimzinnig. Als jij een witch wil zijn + hiervoor op komt dagen is hekserij voor jou. Of je dit nu wil doen in fladderjurk of spijkerbroek, met een kop kruidenthee of een latte-macchiato-met-karamel-en-slagroom-please!, je bent hier zo welkom.  

Dus, welkom jij. Moderne witch, mystic, magical (wo)man of iets heel anders. Ik ben zo blij dat je hier bent.