Ontdek nieuwe inzichten met een reading

Inzichten verkrijgen via tarot- en orakelkaarten is één van mijn favoriete spiritual practices. Ik doe dit zelf heel regelmatig - voor mezelf en voor anderen - en ben elke keer weer diep onder de indruk van de boodschappen en inzichten die binnenkomen. Ik doe dit ook graag voor jou. Of het nu gaat om een grote levensvraag of dat je gewoon even wil checken waar je nu precies staat, het kan allemaal. 

Ik doe readings via een videocall, bijvoorbeeld Google Hangout, Skype of zelfs via Facebook, wat voor jou het handigst is. Ik doe dit zodat we elkaar kunnen zien en jij direct vragen kan stellen of om verheldering kan vragen. De beste readings zijn een echt gesprek. 

De readings gaan op basis van donatie. Jij bepaalt dus zelf wat je eraan uit wil geven. Het is wel de bedoeling dat je iets overmaakt, maar hoeveel bepaal jij. Zo kan iedereen hier gebruik van maken, ook als je er even wat minder ruim bij zit. 

Mag ik jou helpen prachtige inzichten te verkrijgen en gewoon een heel fijn gesprek met je voeren? Stuur me dan een mailtje op info@de-alchemista.nl of een berichtje via Facebook, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.