Je hebt gelezen over hekserij, je aangemeld bij verschillende Facebookgroepen en een aantal witchy tools aangeschaft die nu in de kast staan... maar daar blijft het dan ook wel bij. 

De grootste stap in hekserij is van ontdekken naar dóén. Want waar begin je in hemelsnaam? En wat als je het verkeerd doet? (spoiler alert, je kan het eigenlijk niet verkeerd doen)

Of misschien had je wel al jouw weg gevonden in hekserij, maar ben je het ook weer kwijtgeraakt. Is het door omstandigheden even op de achtergrond belandt en zoek je nu een manier om jouw hekserij nieuw leven in te blazen.

WAAR JE OOK BENT OP JOUW WITCHY PATH, ALS JE OP ZOEK BENT NAAR INSPIRATIE EN MOTIVATIE IS HIER HET WITCHES' BOOTCAMP.

Met het Witches' Bootcamp gaan we in vier weken in de witchy basics duiken.

We gaan kijken naar wat - wat mij betreft - de absolute fundering is voor de moderne heks. Van energiewerk tot praktische rituelen en van divinatie tot moon wisdom (en nog veel meer!)

Het Witches Bootcamp is de perfecte plek om te starten voor een nieuwe heks én voor als je jouw hekserij nieuw leven in wil blazen.
Gericht op het moderne leven zonder te veel poespas. 

 

Het Bootcamp is voor jou als...

△ ...je wil weten hoe je jouw energieveld happy en healthy kan maken én houden.

△ ...je graag met tarot- en orakelkaarten wil werken en guidance van ze wil ontvangen, maar niet weet waar te beginnen.

△ ...je spiritualiteit meer een plek in je dagelijkse leven wil geven.

△ ...je die eerste stappen wil zetten naar meer leven met de maan, zonder dat het direct heel gecompliceerd wordt. 

△ ...je wil leren hoe je simpele, maar o zo krachtige rituelen kan doen (die geen uren duren!)

...and more!

De cursus

WEEK 1 - ENERGETISCHE HYGIËNE
△ cleansing - hoe je jouw huis, tools en jezelf energetisch kan reinigen
△ aarden - hoe je kan aarden en wat de voordelen zijn van goed geaard zijn
self sourcing - hoe we energie kunnen oproepen en onze magie channelen
BONUS: Een geleide meditatie voor Self Sourcing!
Facebook live - Hoe je geaard zijn in je leven kan integreren + Q&A (én een klein maar fijn openingsritueel)

WEEK 2 - EVERYDAY WITCHCRAFT
sacred space - wat is een sacred space en waarom zou elke heks er één moeten hebben?
△ divinatie - hoe je tarotkaarten, orakelkaarten en pendels kan gebruiken voor guidance
△ daily practice - hoe jij spiritualiteit een plek in jouw dagelijks leven kan geven met kleine rituelen en handelingen
Facebook live - Hoe maak je van je leven een Sacred Space + Q&A

WEEK 3 - CYCLICAL LIVING
moon cycle - de wijsheid van de fasen van de maan en hoe je met ze kan werken
drawing a circle - hoe jij een cirkel kan trekken, de elementen aan kan roepen en je kan voorbereiden op een ritueel
chakra basics - de thema's van onze chakra's en hoe ze samenwerken
BONUS: Een geleide chakra meditatie!
Facebook live - Het Jaarwiel + Q&A

WEEK 4 - MAGIC MAKER
△ candle magic - hoe je magie kan bedrijven met kaarsen
sigils - symbolen vol magie, hoe maak je ze en hoe kan je ze gebruiken?

△ amuletten en talismans - aantrekken, beschermen en verbannen
Facebook live - Samen een witchy ritueel uitvoeren + Q&A

online cursus hekserijWat je krijgt

 △ wekelijkse workbooks - je krijgt elke week een e-mail met een werkboek vol informatie, tips, opdrachten en inspiratie rondom de thema's van die week. 

△ facebookgroep - een besloten facebookgroep waar we ervaringen kunnen delen en vragen kunnen stellen. 

△ facebook live - één keer per week (op donderdagavond) komen we samen in een besloten Facebookgroep. Je kan daar natuurlijk al je vragen stellen, maar we hebben ook elke week een juicy onderwerp om te bespreken!

△ onbeperkt toegang - je krijgt een deel van de informatie via e-mail en de rest via live video op Facebook. Dit betekent dat je altijd bij de informatie kan en het dus op je eigen tempo kan volgen.


 

Testimonials

Wat deelnemers van vorige cursussen zeggen...
 

△ 'Kim weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Het is ook altijd mooi om te zien dat ze het over iets heeft waar haar passie ligt. Ze steekt er veel liefde en aandacht in met een vleugje humor.'

△ 'De witches bootcamp heeft mij het zetje geven wat ik nodig had om me volledig open te stellen hiervoor, dat spiritualiteit en magie in mijn leven mag/ hoort te zijn. Leren luisteren naar je gevoel, je intuïtie, dat je goed bent zoals je bent. Maar ook de eerste stappen naar rituelen en divinatie.'

△ 'Kim is een bruisend, betrokken mens en kan heel goed haar enthousiasme overbrengen en delen. Het cursusmateriaal is mooi, verzorgd en duidelijk. Ze staat altijd voor je klaar (hoe ze het doet naast werk en privé, geen idee). Absolute aanrader!'

△ 'De informatie is toegankelijk en duidelijk. Tijdens de video's gaf ze informatie op een duidelijke en leuke manier. Ook denk ik dat door Kim een fijn groepsgevoel ontstond. Ze was een lerares maar toch deel van de groep. De afgelopen vier weken hebben me veel meer heks laten voelen dan eerder en dat was precies wat ik wilde!'

△ 'Er zijn maar weinig mensen zoals Kim die vol enthousiasme en openheid een cursus of workshop geven. De informatie is duidelijk en prachtig vormgegeven (het oog wil ook wat) maar de inhoud is altijd meer dan wat je op voorhand denkt en hoopt. Kim is heel erg betrokken en vult aan waar nodig of geef input om over na te denken. Vaak geeft ze in haar enthousiasme nog meer extra informatie of goodies die altijd perfect passen bij het moment of het onderwerp.
 
Het mooiste van de cursus vind ik dat Kim haar ideeën vaak net even anders zijn dan de gevestigde orde. Ze schopt soms tegen wat "heilige" huisjes en gooit deuren wijdt open waardoor iedereen wordt uitgenodigd open te kijken naar wat voor hen past. Ook nodigt dit uit voor een eerlijke zoektocht binnen jezelf, en als jij anders denkt dan is daar alle ruimte voor. Geen veroordeling of regels maar openheid en momenten van leren van elkaar.
Volg het pad dat je nieuwsgierig maakt is een opmerking die ze maakte in de cursus. En die wijsheid leeft ze.'

Praktische informatie

△ Het volgende Witches Bootcamp - The Foundation begint op 2 maart 2020. Je kan je tot die tijd inschrijven, maar er is beperkt plek. Ik vind het heel belangrijk dat elke deelnemer van een cursus zoveel vragen kan stellen als zij/hij maar wil en dat is alleen mogelijk met een beperkt aantal deelnemers. Vol is dus vol :)

△ De cursus is volledig digitaal en dus fijn vanuit huis te volgen.

△ Jouw investering is €60, dat is dus maar €15 per week.

Iedereen kan meedoen aan het Witches Bootcamp. Of je nu nog nooit iets met hekserij hebt gedaan of je er al best wel in hebt verdiept. Je kan zelfs meedoen als je helemaal geen heks wil zijn! Als de thema's je aanspreken zal je sowieso heel veel waarde uit deze cursus halen. 

△ Heb je nog vragen? Email me dan op info@alchemista.nl of stuur een berichtje via Facebook. Ik hoor heel graag van je, dus aarzel alsjeblieft niet om contact op te nemen als je denkt dat ik iets voor je kan betekenen.

Over mij

Voor mij is een leven vol spiritualiteit en magie het mooiste wat er is. Leven met de cyclus van de maan, mediteren met het universum en mijn dromen manifesteren. Ik doe dit door intuïtief leven, ritueel en een spirituele routine te combineren. 

In 2015 begon ik met mijn hoekje op het internet te claimen met een blog over hekserij en spiritualiteit, wat ik later uitbreidde met workshops en tarot readings. In alle mooie gesprekken die ik heb mogen voeren met allerlei mensen, dankzij deze blog, kwam één onderwerp steeds naar boven. Wel meer spiritualiteit willen, maar niet weten hoe. Niet weten waar te beginnen.

Daar wil ik je mee helpen - meer magie en spiritualiteit in je leven - met de kracht van een spirituele routine creëren. Simple and sweet. Magie toelaten in je leven tot het net zo natuurlijk is als ademhalen.  

x Kim