INTENTIES ZETTEN MET DE MAAN

gratis!*

Een compleet werkboek om je te helpen je intenties te zetten vanuit alignment en écht met ze aan de slag te gaan door de maancyclus heen. 

Ik geloof absoluut, zonder twijfel, dat met intenties werken met de maancyclus ons zoveel kan brengen. Reflecteren op wat we nu echt willen met de donkere maan, intenties zetten met de nieuwe maan en vervolgens aan die intenties werken met de maancyclus helpt ons zo met in alignment leven.

Dit zijn allemaal dingen die ik wel wist, maar toch vond ik het altijd zo lastig om vol te houden. Manifesteren met de maan. Ik wist dat ik niet de enige was en daarom heb ik dit werkboek gemaakt.

Klik hier om direct dit werkboek te ontvangen!

*Je ontvangt dit werkboek gratis wanneer je je aanmeldt voor de Alchemy Letters, de nieuwsbrief van De Alchemista.

MAGIE MAKEN MET DE MAAN 

6,99

Een e-book van ruim 30 pagina's met inspiratie + tips om magie met de maan te maken! In dit e-book vind je informatie over 5 maanfasen: de nieuwe maan, wassende maan, volle maan, wanende maan + de donkere maan. Voor elk van deze fasen heb ik spreads gemaakt die je kan doen met je tarot- of orakelkaarten + twee rituelen geschreven.

Klik hier om het e-book direct af te rekenen!

Nadat je de betaling hebt voldaan kan je het e-book direct downloaden. Ik raad je dus aan dit te doen op je laptop of computer, niet je telefoon.


HOW TO TAROT

4,99

Werken met de tarot is een prachtige tool voor inzichten + guidance en ze kunnen jou écht helpen met bewust leven. Het is echter lang niet makkelijk om met de tarot te werken. Daarom heb ik dit ebook geschreven. Je leest hoe je je kaarten kan reinigen, er zijn handige cheat sheets met de reis van de grote arcana + een break down van de kleine arcana, voorbeelden van spreads en nog veel meer. 

19 pagina's bomvol informatie over de tarot en inzichten die ik heb verkregen in  mijn jaren van werken met deze kaarten. Dit is echt dé tool voor de beginnende tarotlezer!

Klik hier om het e-book direct af te rekenen!

Nadat je de betaling hebt voldaan kan je het e-book direct downloaden. Ik raad je dus aan dit te doen op je laptop of computer, niet je telefoon.