verzending

Nadat je jouw bestelling hebt geplaatst wordt deze binnen 5 werkdagen verzonden. Mocht een product onverhoopt niet in voorraad zijn neem ik contact met je op over de levertijd. 

Het verpakkingsmateriaal waar je jouw bestelling in ontvangt is duurzaam of gerecyled. Zo is al het karton en papier wat je tegenkomt duurzaam en/of van gerecycled materiaal en zijn de schuimchips in de doos biologisch afbreekbaar. Soms kan het niet anders dan dat iets in plastic verpakt moet worden. Kom jij bubbeltjesplastic tegen in jouw bestelling is dit altijd plastic wat ik ontving in bijvoorbeeld bestellingen bij de groothandel. Ik koop nooit bubbeltjesplastic of dergelijke materialen in. 

verzendkosten

Nederland: De verzendkosten zijn 4,95. Als je voor meer dan €75 bestelt betaal je geen verzendkosten.
België: De verzendkosten zijn 7,95. Helaas bied ik op dit moment geen gratis verzending naar België aan.

retourneren

Je kan, wanneer je niet tevreden bent over je bestelling, deze retourneren. Je dient dan binnen 14 dagen contact op te nemen met De Alchemista. De verzendkosten en het verzendrisico zijn voor rekening van de klant. De kosten van retourartikelen die onvoldoende gefrankeerd zijn worden in mindering gebracht op het retourbedrag. 
Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour teruggestort worden, mits de artikelen in goede staat zijn ontvangen.